Nå kommer årets faktura

March 12, 2017

Hovedfakturering av alle medlemmer skjer 13. mars. Dette betyr at du snart mottar en faktura som er basert på den medlemskategorien du er registrert med. Betalingsfrist er 27. mars.

 

Fakturaene sendes ut av firmaet NorKred på vegne av Solum golfklubb. Fakturaene sendes primært elektronisk via Vipps eller til den e-postadressen du har registrert i Golfbox. Står du ikke oppført med en e-postadresse, vil fakturaen bli sendt i posten.

 

Nye betalingsmetoder
Dersom du har akseptert å motta fakturaer via Vipps, er det altså her du vil motta årets faktura. Andre nyheter er at det vil være mulig å registrere seg som mottaker av e-faktura / avtalegiro i nettbanken når årets faktura betales. Dette betyr at fremtidige fakturaer fra Solum golfklubb dukker direkte opp i nettbanken din, eller blir belastet automatisk.

 

Endring av medlemskategori

Det er naturligvis mulig å endre medlemskategori / kjøpe tilleggsprodukter selv om hovedfaktureringen nå er foretatt.

Mer informasjon om dette på våre medlemssider.

 

Se fakturaen i Golfbox
Så snart NorKred har generert fakturaene for oss, vil du også kunne se fakturaen din i Golfbox. Dersom du likevel logger deg inn før sesongen starter, anbefaler vi at du ser over dine personlige opplysninger og retter eventuelle feil. Dette er til stor hjelp for Solum golfklubb.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgte innlegg

Nå er det på'n igjen

August 9, 2020

1/10
Please reload

Siste innlegg