Baneåpning på skjærtorsdag

April 12, 2017

Solum golfbane åpner for spill torsdag 13. april. Grunnet nødvendig vedlikehold på greenene er det opprettet provisoriske greener på syv av banens hull. Som følge av dette gis det kr 50 i avslag på ordinær greenfee inntil forholdene er normalisert.

 

Provisoriske greener

På tampen av vinteren skapte is på greenene er kritisk situasjon som har gjort at vi har vært nødt til å utsette åpning av banen frem til nå. På hull 1, 7, 8, 9, 10, 13 og 14 er de ordinære greenene tatt ut av spill og dekket med duk for å gi gresset optimale vekstforhold. Det er etablert provisoriske greener på de nevnte hullene. 

 

Alle runder skal registreres

Foran årets sesong, minner vi alle spillere om viktigheten av å booke starttid og registrere alle runder i golfbox. Dette gir klubben svært verdifull informasjon om bruken av banen. Siden vi starter sesongen med provisoriske greener på flere hull gis det kr. 50,- i avslag på ordinær greenfee inntil videre.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgte innlegg

Nå er det på'n igjen

August 9, 2020

1/10
Please reload

Siste innlegg