• Styret

Nå kan du regulere handicap igjen!


Solum golfbane er igjen handicaptellende! Det betyr at du kan (og helst skal) registrere alle dine runder fremover. Bakgrunnen er at R&A har kommet med veiledninger til unntak og modifiseringer av golfreglene for å minimere risikoen for smittespredning under den pågående Korona-pandemien.

NGF har bearbeidet disse midlertidige modifiseringene for at selskapsrunder skal kunne være handicaptellende. Dette betyr at når en selskapsrunde er spilt etter golfreglene og nedenstående modifiseringer er runden handicaptellende og skal registreres i GolfBox.

Det er viktig at alle spillere setter seg inn i regelmodifikasjonene og de oppdaterte retningslinjene for spill.

Les om modifisering av golfreglene her.

Les de oppdaterte retningslinjene her.

150 views0 comments

© 2021 Solum golfklubb

Kontakt oss
Fant du det du
lette etter?
Golfbox innlogging

Brukernavn:

Passord:

Telefon: 976 32 520

E-post: post@solumgolfklubb.no
 

Adresse: Solumveien 4
3089 Holmestrand