top of page
  • Vegard

Steinseth vant Solum Open - igjen

I helgen arrangerte Solum golfklubb femte utgave av Solum Open.

Turneringen samlet 77 spillere fra store deler av Østlandet, og ble gjennomført på en noe våt bane etter mye regn den siste tiden.

Det var ikke til stort hinder for Lasse Andreas Steinseth fra Drammen som vant turneringen suverent, og for tredje gang, på -2 etter 71-runde begge dager.

Selv om de endte litt bak vinneren, var det godt spill også fra Bjørn Andersen fra Hof GK (+6) og Rolf Christian Lund fra Borre GK (+7)som sikret seg henholdsvis 2. og 3. plass i herrer brutto.

På samme score som Lund (+7) fant vi beste Solum-spiller Bjørn Ove Strand (Også Vestfold GK).

I dameklassen trakk Vibeke Skjåvik fra Vestfold GK det lengste strået. Bak fulgte Inger Eli Nedre-Flo fra Vestfold GK. Begge gikk +9 netto, men Skjåvik gikk foran på lavere spillehandicap. Gerd Elisabeth Johnsrud fra Grini GK ble nummer tre.

Nettoklassen for herrer ble vunnet av Gard Edvardsen fra Drammen GK på -3, foran Solum GK sin egen Ole Sparingen på -2 og Jo Are Aslaksen fra Tønsberg GK på +1.

Takk til baneeier Bjørn Hundstad for flott standard på banen under turneringen. Banen høstet mange lovord fra spillerne.

Med det er turneringssesongen over på Solum. Solum GK takker turneringsleder Gudmund Eikli for et strålende gjennomført arrangement og sesong.