• Turneringskomiteen

Thormodsrud best i by'n - Sande beste klubb

Holmestrandsmesterskapet ble spilt denne helgen, med 9 hull på Sande og og Hof lørdag og 18 på Solum søndag.

Blid Simen

I A-klassen ledet Vegard Lilleås fra Solum etter første dag, med runder på par og -2. Tre slag bak fulgte Svein Erik Laudal fra Sande, mens Simen Thormodsrud fra Hof var seks slag bak.

Etter de første ni hullene på Solum søndag, var det lite som tydet på at rekkefølgen skulle bli noe annerledes til slutt. Men det vi kan kalle en totalkollaps fra både Lilleås og Laudal, åpnet døra for Thormodsrud.

På hull 18 senket Hof-spilleren en ti meter lang putt for birdie, samtidig misset Lilleås sin par-putt, og Thormodsrud vant med ett slag, etter en meget solid runde på 71 slag (-1).

Bjørn B best i B-klassen

Ordfører i Holmestrand kommune, Elin Gran Weggesrud, delte ut premiene.

I B-klassen ble det til slutt en ganske overlegen seier til Bjørn Berger fra Sande. Han gikk hele -6 netto på Solum og avanserte seks plasser, rett til topps.

Det ble Sande også på andreplass, for Tom Gaaserud leverte også godt på søndag, med en runde på -1 netto. Knut Ådna fra Solum ble nummer tre.

Trippel Sande blant damene

I C-klassen dominerte damene fra Sande, og tok alle pallplassene. Anne Grete Bamrud var best, men bare ett slag bak fulgte Wenche Utheim. Bodil Haavik ble nummer tre, rett foran Lisbeth Ovesen fra Solum.

Sande beste klubb

Mye takket var den strålende innsatsen i b- og c-klassene, var det også Sande som ble beste klubb under turneringen. Hof ble nummer to, mens Solum ble nummer tre.

Svein Erik Laudal tar imot pokalen for beste klubb fra ordfører Elin Gran Weggesrud.

Vi takker for en strålende helg, og vi tror denne turneringen har kommet for å bli!